Ez a kurzus jelenleg nincs megnyitva regisztrációra..

Az oktatód

Miri vagyok, növényi táplálkozási szakértő. A növényi alapú táplálkozásról szóló tanulmányaimat az amerikai Cornell Egyetem és a T. Colin Campbell Alapítvány által közösen létrehozott képzésén végeztem el.

Miután 2016 novemberében 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, rengeteg időt és energiát fordítottam arra, hogy megtaláljam a tökéletes étrendet, amivel kordában tudom tartani a vércukorszintem, javítani tudok az eredményeimen, és a lehető legegészségesebb formámat hozhatom ki belőle. Így találtam rá a teljes értékű növényi étrendre, amellyel ma már bizonyítottan nagy hatékonysággal megelőzhető, valamint visszafordítható az inzulinrezisztencia, a 2-es típusú cukorbetegség, szív-és érrendszeri megbetegedések, egyes rák típusok, továbbá segít az 1-es típusú cukorbetegség kontrollálásában, illetve a gyógyszer-, és inzulinmennyiség csökkentésében.

Nap mint nap, saját bőrömön tapasztalom ezen étrend fantasztikus egészségügyi hatásait, és célom az, hogy minél több embernek átadhassam az általam eddig felhalmozott tudást, és ezáltal hozzájáruljak az egészségi állapotuk javításához, valamint az ideális testsúly eléréséhez.